Utazási tanácsadás gasztronómia iránt érdeklödö utazóknak

Figyelembe veszem a preferenciáid és érdeklődési köröd, hogy ízlésedre szabott ajánlót készítsek Neked.

marbella
IMG_9457 - Szerkesztve (1)
1200pix600 Naschmarkt (1)

Miben segít neked az utazási tanácsadás?

Gasztronómiai rajongó vagy? Szeretsz utazni? Mindig is vágytál egy kulináris kalandra, de nem tudtad, hol kezdd el?

Ha igen, itt vagyok, hogy segítsek az indulástól kezdve!

Tudom, hogy a gasztronómia minden utazás szerves része. 

Segítek neked kulináris utazási tippekkel, például autentikus ételeket és italokat ajánlok, amelyeket megkóstolhatsz az úti célodban, helyi éttermeket ajánlok, és információkat adok a helyi konyháról és étkezési szokásokról.

Segítek továbbá kiválasztani a megfelelő kulináris úti célt az ízlésednek megfelelően.

Tulajdonképpen kapsz egy személyre szabott kulináris iránytűt, amely a személyes listámat is tartalmazza azokról a helyekről, ahol már jártam, és amelyeket már csak a konyhájuk miatt is érdemes felkeresned.

Kinek ajánlom figyelmébe a kulináris utazási tanácsadást?

  • Akik szeretik felfedezni az új ételeket és italokat, de problémát jelenthet az autentikus helyi ételek és italok megtalálása
  • Akik szeretik kiegészíteni utazásaikat olyan kulináris tevékenységekben való részvétellel, amelyek valóban emlékezetes élményt nyújtanak. 
  • Akik szeretik a különféle konyhákat, de nem tudják dönteni, hogy melyik étterem kínálja a helyi ízeket, és hogy milyen ételeket érdemes kipróbálni a regionális konyhákban. 
  • Akik szeretik maguk tervezni az utazásaikat, csak épp egy kis útmutatásra, tanácsra van szükségük
  • Akik szeretnének olyan helyeket felfedezni, amelyek valóban hitelesek, és nem csak turisztikai látványosságokat takarnak. 

A legjobb tudásom szerint segítek Neked gasztronómiai szempontból beutazni Európát, anélkül, hogy órákat vagy heteket kellene töltened a válasz keresésével.

Hogyan zajlik az

UTAZÁSI TANÁCSADÁS

A 0. lépés egy ingyenes 15 perces bemutatkozó hívás a Zoom-on keresztül. Ezalatt az idő alatt megismerjük egymást, és felteheted a szolgáltatásaimmal kapcsolatos kérdéseidet. Ha úgy érzem, hogy nem én vagyok a megfelelő személy a számodra, őszintén meg fogom mondani, és helyette egy másik utazási tanácsadót ajánlok.

Miután kifizetted a tanácsadás árát, elküldök Neked egy kérdőívet, hogy felmérjem az igényeid, és elképzeléseid az európai gasztronómiai utazásokkal kapcsolatban.

Ennek alapján segítek kiválasztani egy gasztronómiai úti célt az ízlésednek, és utazási preferenciádnak megfelelően.

Konzultációnk során különös figyelmet fordítok a helyi ételekre és italokra, és tájékoztatást nyújtok a helyi konyháról és étkezési szokásokról is a kiválasztott desztinációban.

Mennyibe kerül a kulináris utazási tanácsadás?

Rengeteg kérdésed van, de nem tudod, hol kezdd el. Tudom, milyen érzés Európa ízeire vágyni – és szeretnék segíteni, hogy eljuss oda.

1 –

Nincs óradíjas számlázás! Alkalmanként fizetsz, igény szerint.

2 –

Online találkozunk Zoom segítségével, így nincs fix helyszín

3 –

Az európai kulináris utazással kapcsolatos minden kérdésedre választ kapsz.

4 –

Ízlésedre szabott tanácsokat és javaslatot kapsz, egyedi érdeklődésed alapján.

Ráadásul minden beszélgetés végén elküldök Neked egy személyre szabott PDF-dokumentumot, amely lényegében egy "iránytű" a Te személyes kulináris úti célodhoz!
Ára: €120

Akik már

Velem utaztak

>