Csatlakozz, ha

Te is a kulináris utazások szerelmese vagy!

Utazói klubtagságoddal olyan különleges ajánlatokhoz, személyre szabott kedvezményekhez és extra lehetőségekhez férhetsz hozzá, melyeket semmilyen más online foglalási portálon nem találsz meg.

Micsoda
az utazói klub?

Az Utazz Tudatosan Utazói Klub egy zárt, előfizetéses klubrendszer, ahová a tagok havi vagy éves előfizetéssel csatlakozhatnak, tagságukért cserébe pedig rendkívül kedvezményes áron foglalhatnak szállást, repjegyet, körutazást vagy akár izgalmas programokat is a partnerem utazói foglalóportálján keresztül.

Kizárólag csak tagoknak elérhető számos hasznos gasztro útmutatót és tudásanyagot is kapnak az Utazói Klub tagjai, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki kulináris utazásaikból akár önállóan is!

Zárt Utazói Klubtagság

Action's image
Hamarosan

Időszakosan nyitva

Az Utazói Klub csak évente háromszor nyitja meg kapuit, így ha szeretnél élni a klubtagság adta kedvezményekkel, ne szalaszd el a lehetőséget!
Ne maradj le!
Csatlakozom
Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds

Miért éri meg
csatlakoznod?

 • Ugyanabból az utazásra szánt összegből többször utazhatsz, vagy magasabb kategóriájú szállást választhatsz. Több élmény ugyanazon áron!
 • utazási kedvezményre beváltható utalványokat úgynevezett BPO-kat kapsz, amiket az előfizetésedtől függően 1-5 évig bármikor szabadon felhasználhatsz, függetlenül attól, hogy mikor és hova szeretnél utazni.
 • az előfizetési szintedtől függően, olyan extra szolgáltatások és garanciák is járnak, mint például komplett utazások megszervezése, 0-24 elérhető magyar nyelvű ügyfélszolgálat, vagy járatkésés/törlés esetén kártérítés ügyintézése.

 • az előfizetési szintedtől függően, további extra bónuszokat, hasznos útmutatókat is kapsz, melyek segítségével még többet hozhatsz ki kulináris utazásaidból.

 • Az Utazói Klub tele van hozzád hasonló, valódi élményekre vágyó lelkes utazókkal, akik alig várják, hogy felfedezzék a világ gasztronómiai különlegességeit! Utazói közösségünkkel évente akár többször is közösen utazunk európai kulináris utazásokra, amikre te is velünk tarthatsz.

 • Hányszor jártál már úgy, hogy nem oda utaztál, ahova szerettél volna, hanem oda, amire pénzed volt? Pedig lehet ezt másképp is. Az Utazói Klubban elmondom, hogyan használd ki tudatosan a kedvezményeket, és azt is hogyan tudsz kulináris élményt tervezni.

ha évente legalább kétszer utazol és szeretnél még többet, jobb minőségben és persze mindezt kedvezményesen

ha az utazásaid fókuszában eddig is gasztronómia állt és szeretnél még több kulináris kalandban részt venni

ha szeretnél egyszerűen és könnyen hozzáférni a világhoz egyetlen platformon

Neked ajánlom az Utazói Klubot:

ha eleged van a bizonytalanságból, itt számos garancia vár rád

ha tehetetlennek érzed magad a sok infórmáció áradatban a neten, itt megkapod a választ köntörfalazás nélkül

ha eddig is önállóan foglaltál, s most kipróbálnál egy olyan portált, ami pénz visszafizetéssel köszöni meg Neked, ha tovább ajánlod

A kedvezményes ajánlatokat a partnereim biztosítják

Utazói klubtagjaink véleménye:

 

Hogyan csatlakozz

az Utazói Klubhoz?

Utazói
Klub

Csomagok

Exkluzív élmények klub

Exkluzív élmények klub

Havi
90
 • hozzáférsz a foglaló portálhoz összes szolgáltatásához az adott hónapban, azonban 12 havi rendszeres fizetés estén  pedig már 5 évig élvezheted
 • havi 3 BPO, egyedül vagy akár csoportban is felhasználhatod
 • rendszeres havi fizetés esetén 6. hónap után 1 db Diamond Voucher, ami 2 évig felhasználható

BÓNUSZOK:

 

 1. Ingyenes utazásszervezés évente egyszer (értéke 90€)
 2. 5 európai helyi étel, amit mindenképp ki kell próbálnod E-könyv (értéke 7€)
 3. 5 dolog, amit ne hagyj ki a következő kulináris utazásodkor - bakancslista (értéke 7€)
 4. 5 ingyenes gyalogtúra Európa történelmi városaiban (értéke 7€)

 

EXTRA GARANCIA:

Nem hagylak egyedül garancia: Ha bármi gondod adódna az utazásod során, az éjjel-nappal elérhető magyar nyelvű ügyfélszolgálat áll rendelkezésedre.

Voyager klub

Voyager klub

Egyszeri
2030
 • hozzáférsz a foglaló portál összes szolgáltatásához azonnal 5 évig
 • egyszeri 40 BPO 5 év érvényességgel, egyedül vagy akár csoportban is felhasználhatod
 • 4 db Diamond Voucher, ami 1 évig felhasználható

 

BÓNUSZOK:

 

 • Ingyenes utazásszervezés évente kétszer (értéke 180€)
 • 9 európai helyi étel, amit mindenképp ki kell próbálnod E-könyv (értéke 14€)
 • 9 dolog, amit ne hagyj ki a következő kulináris utazásodkor - bakancslista (értéke 14€)
 • 9 ingyenes gyalogtúra Európa történelmi városaiban (értéke 14€)

 

EXTRA GARANCIA:

 

Nem hagylak egyedül garancia
Ha bármi gondod adódna az utazásod során,  az éjjel-nappal elérhető magyar nyelvű ügyfélszolgálat áll rendelkezésedre

 

72 órás egyedi ajánlat garancia:
Évente kétszer az igényeid szerint megszervezem neked kulináris utazásod. 3 teljesen személyre szabott utazási csomagot állítok össze neked, egyedi ajánlatokkal és kedvezményekkel, amit ideiglenesen le is foglalok neked, így biztos lehetsz benne, hogy 72 óráig nem változik az ár.

Ezt választom

Egy kis
segítség

GYIK

Az Utazói Klub csomagoknál láthattad, hogy az előfizetési szintedtől függően, BPO-t és Diamond Vouchert kaphatsz, amiket különböző kedvezményekre, utazásokra tudsz beváltani a foglalóportál felületén.
De mit is jelent ez pontosan?

 • A Diamond Voucher lényegében egy utazási utalvány, ami az áránál jóval magasabb értékben váltható be, viszont a hagyományos kuponokkal szemben itt nincs megszabva, hogy mikor hol és milyen utazásra tudod beváltani.

 

 • A BPO pedig a Best Price Opciónak a rövidítése, ezek olyan egyszeri kedvezményt biztosítanak, mellyel akár 40-60%-ot is spórolhatsz utazásodból.

A havidíjaddal a BPO-kat gyűjtöd, vagyis az egyszeri kedvezményeidet, amit majd a számodra legoptimálisabb utazásodra vagy utazásaidra használhatsz fel, mert nem feltétlen kell az egészet egyszerre felhasználod. A BPO mellett már csak egy minimális ráfordítással tudod majd lefoglalni a szállásod és egyszerűen bankkártyáddal kifizeted. Ezenkívűl egyéb költséged nincs!

Minden extra anyagot online érhetsz el. Klubtagságod igénylése után e-mailben kapod meg a hozzáférési adataidat, amellyel be tudsz lépni a klub online felületére. Ott minden anyagot megtalálsz. Az új anyagokról, szolgáltatásokról, workshopokról, online virtuális fogadóórák időpontjáról pedig folyamatos értesítést kapsz Emailben és a Facebook-csoportban, aminek szintén tagja leszel.

Igen.

Regisztrációdkor a bankkártyáddal tudod kifizetni a tagsági díjat partnerem weboldalán. Arra is van lehetőséged beállítani, hogy rendszerünk automatikusan levonja tőled a havidíjat minden hónapban, így nem kell majd minden hónapban a tagsági díjjal külön foglalkoznod. A bankkártyás fizetéssel Te is jól jársz: 

sikeres fizetést követően azonnal hozzáférsz az online foglalóportálodhoz és az extra anyagokhoz,  és ezzel elkerülöd az átutalással járó költségeket is. A bankkártyád adataid nem én tárolom, hanem a teljes fizetési rendszert az OTP Simple hivatalos rendszere működteti.

Ha meggondolnád magad és úgy érzed, nem azt kaptad az Utazói Klubtól, amit vártál, akkor úgy jogodban áll a tagságért fizetett vételár 100%- ának kezelési költséggel csökkentett részének visszatérítését kérni, amennyiben ezt a vásárlástól számított 14 napon belül írásban közlöd!

Igen. 

A webirodádban bármikor átválthatsz éves előfizetésre, az akkori kedvezményes, éves díjon. Ez a díj most is és a jövőben is várhatóan több, mint 30%-kal kedvezőbb lesz a havidíjadnál.

Az utazói klub nincs nyitva folyamatosan, negyedévente lehet csatlakozni, pontosan azért, hogy valóban egy értékes közösség alakuljon ki, és elegendő időt tudjak Veletek és igényeitekkel foglalkozni. A következő nyitás tervezett időpontja 2022. tavaszán lesz. A köztes időszakban várólistára való feliratkozásra van lehetőség.

Csatlakozz te is az Utazói Klubba

s fedezzük fel közösen Európa ízeit!
Csatlakozom
>