Rólam

Fedezd fel Velem Európát

a gasztronómián keresztül!

Te is egy gasztronómiai rajongó vagy, aki azért is utazik, hogy új kultúrákat és konyhákat fedezzen fel?

Gasztronómiai utazásra indulnál Európa-szerte, de nem tudod, hol kezdd el?

Ne keressen tovább! Segítek Neked, hogy megismerd Európát az ételeken és a kultúrán keresztül  – nem csak turistaként, hanem résztvevőként.

Útmutatásaimmal és bennfentes tapasztalataimmal felfedezheted Európa legjobban őrzött kulináris titkait, amelyeket egyetlen útikönyvben sem találsz majd meg. (én sem találatam :-))

kulináris utazás

Utazz Tudatosan!

simple-stamp-yellow1

Miért pont

kulináris utazás?

Az történetem akkor kezdődött, amikor külföldre utaztam, és nehezen találtam minőségi információkat a kulináris utazásokról. Ezért úgy döntöttem, hogy elindítom az Utazz Tudatosant, egy információforrást, egy blogot, amely az érdeklődési körödre szabott utazási ajánlatok összeállítására specializálódott. 

Az internetet elárasztják a meglátogatandó helyek ajánlásai, de kevés rálátás van arra, hogy melyek a legjobb helyek egy-egy ország kultúrájának megismerésére.

Azért indítottam el ezt a weboldalt, szeretném biztosítani, hogy az olvasóim ínycsiklandó élményben részesüljenek.

A rejtett gyöngyszemektől a helyi kedvencekig, elkalauzollak Téged a kitaposott ösvényekről, hogy elmerülj az európai úti célok autentikus ízeiben.

autentikus olasz élmények

Hiszem, hogy a kulináris utazás

összeköt bennünket!

  • Európa több tucat városában jártam már, ahol megkóstoltam és tanulmányoztam a konyhát. Már 2018 óta gyűjtöm az infókat az utazásainkról – és ez idő alatt annyi csodálatos élményben volt részünk, hogy szinte lehetetlennek tűnik egyetlen kedvenc helyet vagy ételt kiválasztani! Mindegyik országnak megvan a maga különleges konyhája és kultúrája, amit nem hagyhatsz ki, ha azt tervezed, hogy ellátogatsz hozzájuk!

  • Képzeld el, hogy a Földközi-tenger legfrissebb tenger gyümölcseinek ízét kóstolod meg, élvezed a hagyományos olasz pizzát Nápolyban, vagy a francia borok és sajtok gazdag ízvilágát. Személyre szabott utazási terveimmel mindezt úgy élheted át, mint egy igazi helyi lakos.

  • Nem árulok zsákbamacskát: csak olyan helyeket ajánlok, ahol biztosan autentikus ízkalandokban lehet része

Tapsztald meg Te is a kulináris kalandozás élményét!

Értékrendem

kulináris utazás

Tudatos

Egy felelős utazó az általam ajánlott lépések betartásával 3-5-ször is csökkentheti az utazási költségeket. Végül is az utazás nem a legolcsóbb árakról szól. Hanem a legjobb élményről, nem igaz?

utazás tervezés

Kulináris

A kulináris utak nem mindenkinek szólnak, de ha szenvedélyesen szeretsz főzni és enni, a kulináris utak lehetőséget nyújtanak arra, hogy megismerd a helyi kultúrát, miközben élvezed a kiváló konyhát.

kulináris utazás

Egyedi

Megismerem az ügyfeleimet, és ezt a tudást felhasználva olyan ajánlásokat adok nekik, amelyek csak rájuk szabottak. Figyelembe veszem az igényeidet – legyen szó vegán, vegetáriánus vagy ételintoleranciára hajlamos emberekről -, valamint a költségvetésedet. Együtt dolgozok veled, hogy olyan egyéni élményt hozzak létre, amely megfelel az egyedi kritériumoknak.

Szaftos részletek Rólam

simple-stamp-yellow1

Magyar lány vagyok, de 10 éve élek külföldön, Bécsben. A kutyámmal, Mollyval akkor költöztünk ide, amikor még csak kölyökkutya volt – most 11 éves! Ő az útitársam, és rengeteget utazunk együtt, (a háziállattal közös kirándulások témájában is jártas tanácsadóval van dolgod! 🙂

Spanyolországban nyaraltam a vőlegényemmel, amikor megkérte a kezem. A tengerparton sétáltunk, és egy helyi étteremben finom szardellákat ettünk, amikor féltérdre ereszkedett, és megkérte a kezemet. Egyáltalán nem számítottam rá – annyira meglepő volt!

Fedezd fel Velem Európát

A GASZTRONÓMIÁN KERESZTÜL

utazástervezés kulináris utazás

Kovács Noémi

Utazási tanácsadó, a kulináris utazások specialistája

Utazz Tudatosan!

Imádom az ételt. Ezért utazom. Még írok is róla.  Elhatároztam, hogy ebben fogok segíteni, akár Neked is.

A nevem Noémi, kulináris utazási szakértő vagyok. 2018 óta járom Európát, megkóstolva annak minden finomságát. De ami a legjobban meglepett, az az, hogy bár rengeteg útikönyv van, amely megmondja, hogy hol érdemes enni egy városban, nem sok olyan van, amely megmondja, hogyan hozhatod ki a legtöbbet az utazásodból emlékezetes gasztroélményekkel. 

Ezért indítottam el az Utazz Tudatosan-t: A Te személyes kulináris utazási specialistád, aki segít az utazóknak elmerülni a helyi ízekben, aki segít az utazóknak elmerülni a helyi ízekben, és összekapcsolni az utazást a gasztronómiai élményekkel.

Hagyd, hogy minden részletről én gondoskodjak, így Te a kaland élvezetére koncentrálhatsz. A személyre szabott ajánlásoktól kezdve a szállásfoglalásra vonatkozó exkluzív kedvezményekig mindent elintézek, hogy felejthetetlen gasztronómiai élményben legyen részed Európa-szerte.

Akik már

engem választottak:

[rev_slider alias="testimonial-carousel-21" slidertitle="Testimonial Carousel 21"][/rev_slider]
>