Rólam

Fedezd fel Velem a világot

a gasztronómián keresztül!

Szereted az ételeket, szeretsz utazni, én pedig segítek, hogy a kettő  együtt új szintre emelje a kaland fogalmát! Szeretnék segíteni Neked, hogy megismerd Európát az ételeken és a kultúrán keresztül  – nem csak turistaként, hanem résztvevőként.

Noémi vagyok, fáradhatatlan kalandor, lelkes világjáró és az európai kulináris utazások specialistája. Célom és szenvedélyem hogy minél több utazónak megmutassam, hogyan fedezhetik fel a helyi kultúrákat az ételeken keresztül!

Utazz Tudatosan!

simple-stamp-yellow1

Miért pont

kulináris utazás?

Az történetem akkor kezdődött, amikor külföldre utaztam, és nehezen találtam minőségi információkat a kulináris utazásokról. Ezért úgy döntöttem, hogy elindítom az Utazz Tudatosant, egy információforrást, egy blogot, amely az érdeklődési körödre szabott utazási ajánlatok összeállítására specializálódott. 

Az internetet elárasztják a meglátogatandó helyek ajánlásai, de kevés rálátás van arra, hogy melyek a legjobb helyek egy-egy ország kultúrájának megismerésére.

Azért indítottam el ezt a weboldalt, szeretném biztosítani, hogy az olvasóim ínycsiklandó élményben részesüljenek.

"De a kulináris utazások sokkal többről szólnak, mint magáról az ételről! Az emberekről van szó, akik mögöttük állnak. A hagyományaikról és történeteikről. Arról, hogy miért és hogyan csinálnak az alapanyagokból kész ételt. Egy olyan élmény, ami túlmutat azon, hogy egyszerűen csak megkóstolsz valamit.."

Mégsem volt senki, aki arra szakosodott volna, hogy segítsen neked kulináris utazási élményeket tervezni - egészen mostanáig!

Hiszem, hogy a kulináris utazás

összeköt bennünket!

 • Európa több tucat városában jártam már, ahol megkóstoltam és tanulmányoztam a konyhát. Már több mint 4 éve gyűjtöm az infókat az utazásainkról – és ez idő alatt annyi csodálatos élményben volt részünk, hogy szinte lehetetlennek tűnik egyetlen kedvenc helyet vagy ételt kiválasztani! Olaszország? Spanyolország? Franciaország? Magyarország? Ausztria? Mindegyik országnak megvan a maga különleges konyhája és kultúrája, amit nem hagyhatsz ki, ha azt tervezed, hogy ellátogatsz hozzájuk – de van még valami közös bennük: az ételekről híresek!

 • Az Utazz Tudatosan célja, hogy segítsen Neked megteremteni a saját kulináris utazási élményed. Egyedi ajánlatokat kínálok, amelyek 

  • éttermeket, 
  • piacokat, 
  • pékségeket, 
  • cukrászdákat,
  • kézműves termelőket,
  • és borászatokat tartalmaznak. 
 • Nem árulok zsákbamacskát: csak olyan helyeket ajánlok, ahol biztosan autentikus ízkalandokban lehet részed.

Tapsztald meg Te is a kulináris kalandozás élményét!

Értékrendem

Tudatos

Egy felelős utazó az általam ajánlott lépések betartásával 3-5-ször is csökkentheti az utazási költségeket. Végül is az utazás nem a legolcsóbb árakról szól. Hanem a legjobb élményről, nem igaz?

Kulináris

A kulináris utak nem mindenkinek szólnak, de ha szenvedélyesen szeretsz főzni és enni, a kulináris utak lehetőséget nyújtanak arra, hogy megismerd a helyi kultúrát, miközben élvezed a kiváló konyhát.

Egyedi

Megismerem az ügyfeleimet, és ezt a tudást felhasználva olyan ajánlásokat adok nekik, amelyek csak rájuk szabottak. Figyelembe veszem az igényeidet – legyen szó vegán, vegetáriánus vagy ételintoleranciára hajlamos emberekről -, valamint a költségvetésedet. Együtt dolgozok veled, hogy olyan egyéni élményt hozzak létre, amely megfelel az egyedi kritériumoknak.

Szaftos részletek Rólam

simple-stamp-yellow1

Magyar lány vagyok, de 10 éve élek külföldön, Bécsben. A kutyámmal, Mollyval akkor költöztünk ide, amikor még csak kölyökkutya volt – most 11 éves! Ő az útitársam, és rengeteget utazunk együtt, (a háziállattal közös kirándulások témájában is jártas tanácsadóval van dolgod! 🙂

Spanyolországban nyaraltam a vőlegényemmel, amikor megkérte a kezem. A tengerparton sétáltunk, és egy helyi étteremben finom szardellákat ettünk, amikor féltérdre ereszkedett, és megkérte a kezemet. Egyáltalán nem számítottam rá – annyira meglepő volt!

Fedezd fel Velem Európát

A GASZTRONÓMIÁN KERESZTÜL

kovacs-noemi

Kovács Noémi

Utazási tanácsadó, a kulináris utazások specialistája

Utazz Tudatosan!

Imádom az ételt. Ezért utazom. Még írok is róla.  Elhatároztam, hogy ebben fogok segíteni, akár Neked is.

A nevem Noémi, kulináris utazási szakértő vagyok. 2018 óta járom Európát, megkóstolva annak minden finomságát. De ami a legjobban meglepett, az az, hogy bár rengeteg útikönyv van, amely megmondja, hogy hol érdemes enni egy városban, nem sok olyan van, amely megmondja, hogyan hozhatod ki a legtöbbet az utazásodból emlékezetes gasztroélményekkel. 

Ezért indítottam el az Utazz Tudatosan-t: A Te személyes kulináris utazási specialistád, aki segít az utazóknak elmerülni a helyi ízekben, aki segít az utazóknak elmerülni a helyi ízekben, és összekapcsolni az utazást a gasztronómiai élményekkel.

Akik már

engem választottak:

>