Kulináris utazás tervezés gasztronómia iránt érdeklödö utazóknak

Legyen gasztro élmény teli az utazásod, amit lépésről lépésre megtervezek és kedvezményesen foglalhatsz szállást!

all-inclusive utazás tervezés
utazás tervezés

Eleged van abból, hogy céltalanul bolyongsz idegen országokban, és csak halvány fogalmad van a konyháról?

Nem tudod, hogyan tervezz meg egy izgalmas, érdeklődési körödnek megfelelő utazást?

Rengeteg könyv és weboldal létezik az utazás megtervezéséről, de egyik sem fókuszál erre a hiánypótló érdeklődési körre.

Személyre szabott európai kulináris utazások tervezése

Megtervezem és lefoglalom helyetted gasztro utazásod, hogy az valódi ínyencség legyen

Amikor utazást tervezel, szeretnéd, hogy olyan legyen, amit soha nem fogsz elfelejteni. Egy igazán emlékezetes utazás megtervezése azonban összetett feladat, amely sok kutatást, időt és erőfeszítést igényel. Hetekig keresgélhetsz az igényeidnek és a költségvetésednek megfelelő szálláshelyek, tevékenységek és éttermek után, és akkor még nem is beszéltünk a biztosításról, az autóbérlésről vagy az aktuális oltási követelményekről.

Én lépésről lépésre megtervezem Neked!

Egyedi utazási tervet készítek, hogy kiemeljem a Téges érdeklő gasztronómiai eseményeket. Világossá válik számodra, hogy mely helyeket érdemes meglátogatnod az ízlésed alapján, valamint arról, hogy ezek a célpontok hogyan kombinálhatók az útitervedben más kulturális eseményekkel.

Képzeld el, hogy bort iszol egy emilia-romagnai szőlőskertben, majd tortellini levest, autentikus bolognai ételt kóstolsz meg. Végigsétálsz a középkori épületekkel körülvett szűk utcákon Riminiben, és megállsz egy kis frissen készült fagylaltra a város egyik legjobb helyén,ahol receptjeikben a régió helyi alapanyagait használják fel. Végül pedig visszatérsz a szállodádba, ahol egy ötfogásos vacsora vár rád!

Ez történik, ha igénybe veszed az utazás tervezés szolgáltatásomat!

Tedd az utazásod gasztronómiai élménnyé, a többiről majd én gondoskodom. Lépésről lépésre megtervezem neked!

Leveszem az utazás megtervezésének terhét a válladról, és segítek kiválasztani a legjobb szállást, körutazás vagy programot a rendelkezésre álló több millió közül. Válaszd személyre szabott utazás tervezés szolgáltatásomat, ahol nemcsak a teljes kulináris utazásodat megtervezem helyetted, hanem partneri együttműködéseimnek köszönhetően rendkívül kedvezményes ajánlatokat és extra szolgáltatásokat is kínálok.

Hogyan zajlik az

együttműködés

 • Csak görgess lefelé, és válaszd ki az igényeidnek megfelelő csomagot.
 • Rendelésedet a Stripe biztonságos rendszerén keresztül, bankkártyád segítségével tudod rendezni. A számla automatikusan kiállításra kerül, és elküldésre az általad megadott e-mail címre.
 • Kapsz egy visszaigazoló levelet, benne minden fontos információval.
 • Az időpontfoglaló rendszerben válassz időpontot, és találkozunk a tanácsadáson.
utazás tervezés

Kulináris kiegészítés

Utazás kiegészítés

Ha már lefoglaltad az utazást, de szeretnél ajánlásokat a teljes kulináris élményhez, abban is tudok segíteni.

Érdeklődésedre szabva

Az érdeklődési köröd alapján ajánlok helyi éttermeket, piacokat, pékségeket és kávézókat az általad kívánt meglátogatott területen. Minden ajánláshoz Google térkép is tartozik, ami megkönnyíti a megtalálást.

Letölthető, nyomtatható útmutató

Emellett egy PDF formátumú útmutatót is biztosítok, amely összefoglal mindent, amit a helyi étkezési kultúráról és a felfedezésre érdemes helyekről tudni kell. Például: melyek az adott régió hagyományos ételei? Milyen termékek találhatók ezen a helyen?

Ára: €117-tól

Teljes ízutazás

Utazás All in one

Tudom, hogy mennyire szereted a különleges, emlékezetes élményeket. De néha nehéz megtalálnod az ideális és megfizethető szállást, amely a gasztronómiai utazásodhoz passzolna. Na, de ne aggódj! Én ezt mind elintézem helyetted. Csak utazz oda és élvezd a fantasztikus élményt.

Igényeidre szabva

Ráadásul nemcsak a kulináris javaslataimat kapod meg, hanem a költségvetésednek és preferenciádnak tökéletesen megfelelő 2 további szállásajánlatot is. Kérésedre gondoskodom arról, hogy állatbarát szállást találjak.

Extra kedvezmény ajándékba

Ha pedig kedvező áron szeretnéd az általam ajánlott szállásokat lefoglalni, hogy a legtöbbet hozhasd ki a kulináris desztinációban töltött idődből, akkor extra kedvezmény kuponokat is ajándékozok neked.

Ára: €197-tól

Miben különbözik a két csomag?

Kulináris kiegészítés

 • A már általad lefoglalt utazás kiegészítése
 • Ajánlok aktuális gasztronómiai eseményeket és programokat, amelyek a tartózkodásod alatt zajlanak.
 • Információkat nyújtok az általad választott úti célról kulináris szempontból, hogy már az érkezés előtt tudd, mire számíthatsz.

Teljes ízutazás

 • A teljes kulináris utazás megtervezése az elejétől a végéig.
 • Ajánlok aktuális gasztronómiai eseményeket és programokat, amelyek a tartózkodásod alatt zajlanak.
 • Információkat nyújtok az általad választott úti célról kulináris szempontból, hogy már az érkezés előtt tudd, mire számíthatsz
 • szállás javaslat + kedveymény kupon a foglaláshoz, foglalás ha kéred a segítségem
 • egyéni, részletes, személyre szabott útiterv (igény szerint megállókkal)
 • online konzultáció

Akik már

Velem utaztak

>