A kulináris utazási tanácsadóval való

Időpontfoglalás egyszerű!

Szereted az utazást és az ízeket? És szeretnéd, hogy a következő európai utazásod még emlékezetesebb legyen?

Akkor a legjobb helyen jársz!

1. lépés: Foglalj időpontot nálam ezen az oldalon.

2. lépés: Ha foglaltál időpontot, WhatsApp-on felhívlak, és itt indul az igazi móka! Megismerjük egymást és kiderítem, milyen típusú utazásra vágysz, és válaszodtól függően azt a  szolgáltatásom ajánlom, melyik a legmegfelelőbb számodra. 

3. lépés: Ha már tudod, melyik szolgáltatásom a nyerő, és kifizetted az árát, elküldöm neked a részletes igényfelmérő kérdőívet. Az a célom, hogy minél jobban megismerjelek, és olyan tervezést készítsek neked, amely minden kívánságodat kielégíti.

4. lépés:Miután kitöltötted az igényfelmérő kérdőívet, belevetem magam a munkába, hogy elkészítsem a személyre szabott tervedet. Egyedi ajánlatokkal, kulináris élményekkel, és helyi ízekkel tarkított utazásra számíthatsz, ami garantáltan emlékezetes élmény lesz számodra.

all-inclusive utazás tervezés

Az Utazz Tudatosan nem csak arra törekszik, hogy élménydús és felejthetetlen utazásokat tervezzen számodra, hanem arra is, hogy adataid védelmét biztosítsa. Ezért fussd át most az  Adatvédelmi szabályzatot. Adataid megadásával engedélyt adsz arra, hogy feliratkoztassalak az e-mail listámra, és hogy számodra hasznos ingyenes tartalmakat és információkat küldhessek a megadott e-mail címedre.

De ne aggódj, nem fogok spamelni, és biztos lehetsz benne, hogy az általad megadott adatokat bizalmasan kezelem, és csak arra használom fel, amiért engedélyt adtál. És ha bármikor úgy döntesz, hogy már nem kívánsz részt venni az e-mail listámon, akkor könnyedén leiratkozhatsz.

Készen állsz? Akkor ne habozz, és foglalj időpontot az ingyenes 30 perces felfedező hívásra most!

>